Hospitality & Leisure

BAMM Multitouch voor Hospitality & leisure

Met BAMM Multitouch bekijk je content met slechts een veegbeweging. De multi-touch interface zorgt voor een veelzijdigheid aan mogelijkheden, van entertainment tot zakelijk. Klaar om uw gasten een unieke en onvergetelijke ervaring te bieden? Met BAMM! Multitouch kun je meer bieden dan een bestelfunctie en een menu kaart. Vertel de geschiedenis van uw bedrijf. Maak deals met toeristische attracties uit de omgeving. Geef suggesties aan toeristen en bezoekers. En laat ze terug komen aan het einde van de dag voor een diner of een biertje in uw café of restaurant. BAMM! Multitouch bied de juiste ondersteuning en creativiteit om dit te realiseren. En zo krijgen uw gasten een unieke ervaring , waar nog lang over gepraat zal worden.

Buiten de standaard features zoals de betaal en bestelfunctie kunnen wij interactieve presentaties maken over uw bedrijf. Denk hierbij aan grafisch op gemaakte pagina's waar foto's, video's, en pdf's aan toegevoegd kunnen worden. Deze kunnen met vinger gestures geschaald, verplaatst, en geroteerd worden door uw gasten. QR-codes kunnen verwerkt worden in de content zodat uw gasten informatie kunnen meenemen op hun telefoon. Op deze manier kunnen ze thuis of onderweg alles nog eens rustig bekijken. Denk hierbij ook aan eventuele aanbiedingen, arrangementen, recepten voor thuis, of actie-codes voor het volgende bezoek.

Buiten het promoten van uw eigen restaurant, is het ook mogelijk om een platform te bieden voor andere recreaties. Denk bijvoorbeeld aan de bowlingbaan om de hoek, of het museum twee straten verderop. Door een combi-deal te maken met deze organisaties, of door uw tafel te gebruiken als reclame platform. Kunt u buiten de directe gasten in uw restaurant ook via andere wegen omzet genereren. Met een goed opgezet plan kunnen meerdere organisaties profiteren van dit concept, zonder dat het veel geld gaat kosten. Want samen werken is beter dan concureren.

Kinder vriendelijk

Een kind-vriendelijk restaurant is natuurlijk een keuze. Maar wanneer men hier voor kiest, wordt het restaurant direct meer aantrekkelijk voor gezinnen met kinderen. Want wanneer je 5 jaar oud bent, is de restaurant ervaring compleet anders dan wanneer je 35 jaar bent. En deze 2 doelgroepen willen toch in het zelfde restaurant verblijven. Daarom investeren veel restaurants in speeltafels en spelletjes die de kinderen bezig houden tot het eten wordt gebracht. De kinderen kunnen dan terug naar de restaurant tafel om te komen eten. 


Maar wat nu als we de speeltafels en de spelletjes combineren met de restaurant tafel. De ouders kunnen een oogje in het zeil houden omdat de kinderen vlak bij zitten. Dus geen kinderen meer die rond rennen en het personeel in de weg lopen. En tegelijkertijd kunnen de kinderen zich bezig houden met spelletjes en interactieve achtergronden waarin ze kunnen ontdekken, spelen, en kleuren. Zo blijven ze lekker bezig, zonder dat ze in een apart hoekje worden geschoven waar ze ver weg van hun ouders tv moeten kijken.

Daarbij kunnen de ouders spelletjes spelen mét de kinderen. Op deze manier is het niet een kindertafel of een speeltafel. Het is een tafel voor het hele gezin. Het is een familie tafel waar iedereen dingen op kan ontdekken en interessante info kan vinden over het restaurant of de omgeving. Ontdek nieuwe dingen om te doen voor de volgende dag, of test je kennis met de quizzen over het restaurant. Download een wandelkaart op je telefoon, of bekijk de brochure van de speeltuin een eindje verderop. BAMM! Multitouch maakt producten met iedereen in gedachten.