Nieuws

Nieuwe Droomtafel voor Dichterbij Velp

13-10-2022

Vandaag heeft BAMM! Multitouch een nieuwe Droomtafel afgeleverd bij Dichterbij in Velp. Na de systemen te hebben geprobeerd, heeft Dichterbij gekozen voor een Droomtafel, vanwege het grote scherm. En voor het Arcade pakket met extra spelletjes voor de bewoners. We wensen iedereen in het team in Velp veel plezier met hun nieuwe Droomtafel! 

2.0 Software update

18-08-2022

Na de eerste pilots met de zorg producten heeft BAMM! tijd en geld geïnvesteerd in een nieuwe versie van de software. Deze versie is sneller, stabieler, en heeft een volledige re-design gekregen voor alle apps, games, en menu's. De actie-reactie-games zijn volledig opnieuw gebouwd in een nieuwe engine. En de quizzen en andere games hebben een complete visuele make over gekregen. De menu's zijn visueel aantrekkelijker, eenvoudiger. En er is nu een volledige handleiding verkrijgbaar, en een quick-guide. En BAMM! verzorgd trainingen en support voor elk geleverd product. De 2.0 software heeft ook handige tools die het gemakkelijker maakt om eigen content op de tafel te zetten en in de juiste formaten te resizen.

De 2.0 software is gratis beschikbaar voor alle klanten van BAMM! Multitouch.
Bekijk de video over de nieuwe updates.

Nieuws

De BAMM! Droomtafel

26-08-2022

Nadat BAMM! de software op de schop heeft genomen, was het ook om de producten een duidelijke nieuwe naam te geven. Met de nieuwe stijl die we willen gebruiken in onze marketing hebben we ook de zorgtouch en de zorgtouch mobiel een re-brand gegeven. Daarom staan beiden producten nu bekend als de BAMM! Droomtafel en Droomtablet. Op deze manier willen we meer duidelijkheid creëren naar onze nieuwe en bestaande klanten. En we hopen op deze manier een meer bekende naam te worden in de zorg sector. Ook blijft de software van zowel de Droomtafel als de Droomtablet constant verbeteren en update. Maar een groot deel van de updates worden vanzelf uit gevoerd. Hiervoor hoeven we onze klanten niet lastig te vallen met updates en telefoontjes.

Bekijk de nieuwe video voor de Droomtafel.

Bekijk de nieuwe video voor de Droomtablet.