De Unieke Sportervaring

Als sportvereniging streeft u naar de ultieme sportbeleving voor leden en bezoekers. Bamm Multitouch tilt deze ervaring naar een hoger niveau en onderscheidt uw club met een onvergelijkbare interactieve ervaring. Presenteer de rijke geschiedenis van uw club, toon de waarden en successen die uw club uniek maken, en houd leden up-to-date met de laatste ontwikkelingen en hoogtepunten.

Interactieve Clubtouch: Het Hart van Uw Club

De Clubtouch van Bamm Multitouch is geen gewone reclamezuil; het is een dynamische multimediazuil die iedereen dient. Laat de prestaties van jeugdteams zien, eer de inzet van vrijwilligers en deel actuele informatie over faciliteiten en schema's. Dit zorgt voor een betrokken en goed geïnformeerde gemeenschap, waarbij de Clubtouch het centrale punt is voor leden en bezoekers.

Op Maat Gemaakt voor Uw Identiteit

Bij Bamm Multitouch begrijpen we dat elke club uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte ontwerpen die de unieke stijl en geest van uw vereniging weerspiegelen. Geen generieke oplossingen, maar een gepersonaliseerde Clubtouch die naadloos aansluit bij het imago van uw club.

Een Win-Win voor Sponsoren

Sponsoren zijn het levensbloed van veel sportverenigingen. Bamm Multitouch-producten zijn ontworpen met de belangen van zowel clubs als sponsoren in gedachten. Sponsorbijdragen krijgen aandacht via grote, duidelijke schermen en worden versterkt door interactieve presentaties die bezoekers uitnodigen om dieper in te gaan op de getoonde content. Voeg een quiz toe gekoppeld aan sponsorinformatie met kortingsprijzen, en u creëert een aantrekkelijke reden voor leden om de Clubtouch te blijven gebruiken.

Bamm Multitouch: Voor de Sport, de Gemeenschap en de Toekomst

Bamm Multitouch is meer dan technologie; het is een engagement platform dat de betrokkenheid en trots binnen uw sportgemeenschap versterkt. De Clubtouch is van iedereen en voor iedereen – een punt van verbinding, trots en plezier voor de hele club.