Sport

Laat jouw club zien!

Als sportvereniging wilt u er alles aan doen om uw leden en bezoekers de ultieme sportbeleving te geven. Met BAMM Multitouch onderscheidt u  uzelf niet alleen van andere verenigingen, maar maakt u een bezoekje aan uw sportvereniging tot een unieke ervaring. Deel het verhaal van uw club en laat nieuwe bezoekers zien waar jullie als club voor staan en wat de club heeft gemaakt tot wat het nu is. En laat de clubleden zien wat er is gebeurd de afgelopen dagen. Laat de ouders van de pupillen beelden zien van de wedstrijden, zet de vrijwilligers in het zonnetje, of laat de meest actuele schema's zien over de kleedkamers, velden, en teams. Op deze manier is de clubtouch niet alleen een reclame zuil, het is een interactieve multimedia zuil. En hij is van iedereen!

Daarbij wilt u een kant en klaar product. Maar u wilt niet het zelfde product als de andere clubs. Daarom maakt BAMM! Multitouch  ontwerpen voor uw club. Zodat de Clubtouch een unieke stijl krijgt. U wilt geen 13 in een dozijn oplossing die iedereen heeft. U wilt iets unieks wat past bij de stijl en uitstraling van uw club!

Ook voor de sponsoren.

Sponsoren van de club sponsoren natuurlijk deels uit goede wil. Ze willen de club steunen en zijn daarom sponsor. Maar als club wilt u ook wat terug doen voor de sponsoren. Want het gaat niet alleen om geld en budgetten. Het gaat ook om kameraadschap, en relaties met de sponsoren. Daarom zijn de BAMM! producten ontworpen met alles in gedachten! Want een mooi scherm neerzetten is 1 ding. Maar zorgen dat iedereen hier profijt van kan hebben is een ander ding. Daarom zijn ook de sponsoren niet alleen goed te zien op een groot en duidelijk scherm. Alle berichten en presentaties van de sponsoren zijn ook nog eens interactief. Hierdoor is het meer dan en Tv-scherm wat constant staat te draaien. Het zorgt ervoor dat de gebruikers nieuwsgierig worden en verder gaan klikken/drukken door de presentaties van de sponsoren. En wanneer we hier ook nog eens een quiz aan koppelen over de sponsor, met een kleine prijs van bijv. 25% korting. Dan is er meer dan genoeg reden om de zuil bij elk bezoek weer eens te bekijken. Want zoals we voorheen al zeiden, de zuil is van iedereen!

Meer weten?
Bekijk de clubtouch op de producten pagina!