Toepassingen: Innovatie in Zorg, Horeca en Sport

Zorg: Empathie en Technologie Hand in Hand

Bamm Multitouch verrijkt de zorgsector met innovatieve touchscreens die zowel jonge als oudere gebruikers aanspreken. Onze Droomtafel en Droomtablet brengen herinneringen tot leven, bieden ontspanning en stimuleren interactie, waardoor ze een essentieel hulpmiddel zijn voor zorginstellingen die streven naar een hogere kwaliteit van leven voor hun bewoners.

Hospitality Leisure: Verander Elk Restaurantbezoek in Een Belevenis

In de horeca transformeert Bamm Multitouch de traditionele eetervaring in een interactief avontuur. Van het personaliseren van bestellingen tot het ontdekken van de geschiedenis van een etablissement, onze technologie biedt klanten een unieke en memorabele ervaring, terwijl het restaurateurs helpt zich te onderscheiden in een competitieve markt.

Sport: Versterk Clubtrots en Gemeenschap

Bamm Multitouch verheft de sportbeleving met de Clubtouch, een interactieve multimediazuil die de dynamiek van elke sportclub versterkt. Deze zuil is niet alleen een informatiebron over de clubgeschiedenis en actuele evenementen, maar ook een platform om sponsors te eren en leden te betrekken, waardoor een sterkere clubgemeenschap wordt gecreëerd.