Zorg

Maak van een simpel moment een ultiem geluksmoment

Voor de zorg bieden wij de Droomtafel en de Droomtablet. Gelijke producten, maar in een ander formaat. Met onze Droomproducten bekijkt u de content slechts met een vinger beweging. De software is ingericht op een jongere of oudere doelgroep. Deze twee doelgroepen gebruiken hetzelfde product met dezelfde software. Maar hebben andere behoeftes op het gebied van content en gebruikers gemak. Zo heeft de Droomtafel voor oudere veel herinneringen over vroeger, tv van vroeger, spelletjes, quizzen, speelgoed, mode, auto's, treinen, liedjes, en nog veel meer. Alles om weer even terug te gaan naar de tijd die voor hun onvergetelijk was. De software is wat eenvoudiger te gebruiken, minder druk en heeft thema's die meer aansluiten op deze doelgroep.

De jongeren hebben dan wel hetzelfde product maar de software is wat meer ingericht voor deze doelgroep. De menu's zijn meer aangekleed met leuke stickers van dieren en figuren. De thema's zijn wat meer gericht op kinderen. En de software maakt gebruik van meer moderne touch-bewegingen zoals deze doelgroep gewend is van de een tablet of telefoon. Hierdoor zijn sommige apps wat meer gericht op ontdekken dan op gemakkelijk content bekijken. Het is niet zo dat beide versies heel verschillende zijn qua content. Want beiden systemen hebben ook arcade games, super eenvoudige actie-reactie games zoals zeepbellen ploppen. En beiden hebben zowel tv van vroeger als tv van nu. Zodat uw gebruikers nooit iets hoeven te missen, welke versie u ook kiest.

Herinneringen én dromen worden werkelijkheid

Dankzij de interactieve ervaring Op het indrukwekkende display met brede kleurweergave ziet u foto’s en video’s tot in de allerkleinste details tot leven komen. En waar u de Droomtafel ook mee naartoe neemt, de hoge helderheid en de anti reflectieve laag zorgen ervoor dat uw bewoners of cliënten altijd alles perfect kunnen zien. Of u nu met z’n tweeën, of met een groep bent. De Droomtafel is meer dan alleen spelletjes, het is een moment van rust en plezier. Een nieuw stap in de goede richting. Even weg van de dagelijkse sleur. Dromen over vroeger, dromen over later, of even weg dromen bij de rustgevende beelden en muziek. En voor een moment weer even jezelf zijn.

Bekijk de Droomtafel op de producten pagina!

Reacties van onze klanten

“Onze cliënten doen samen of alleen spelletjes, actie- en reactieoefeningen op de Droomtafel. Ook kijken zij hierop naar filmpjes en foto’s en luisteren zij naar muziek. Daarmee prikkelen zij hun hersenen op een leuke en uitdagende manier en trainen zo hun motoriek, geheugen en verschillende vaardigheden. We merken dat dit een positief effect heeft op cliënten en dat zij het ook erg leuk vinden om dingen op de Droomtafel te doen. En voor ieder ontwikkelingsniveau is er iets te vinden. De Droomtafel is daarom een mooie aanvulling op de andere activiteiten die we bieden.”

~ Het Zorgteam Zozijn Didam

_______________________________________

" Wij maken elke dag gebruik van de Droomtablet. De tablet koppelen wij aan onze koptelefoon met noice cancelling. De ideale manier om rust te bieden aan onze client terwijl hij zijn favoriete filmpjes kijkt. Op andere momenten maken onze cliënten er gezamenlijk gebruik van. Door bijvoorbeeld hun eigen foto's terug te kunnen zien in een slideshow." 

~ Jamie verdegaal, Begeleider dagbesteding HartekampGroep - Olympiaweg